Ali B kan niet geloven dat deelneemster van The Voice aangifte heeft gedaan: "We hadden een stiekeme affaire"

jun 12 , 14:26 NEWS
schermafbeelding 2022 01 15 om 142126 2
Na de behandeling van het eerste vermeende slachtoffer ging vandaag, na een korte pauze, de zaak verder met het tweede vermeende slachtoffer, Jill Helena, een voormalige deelnemer van The Voice of Holland. Zij beschuldigt Ali B van aanranding in mei 2018.
Opvallend aan deze zaak is dat Ali B en Helena in 2013 een affaire hadden. Vijf jaar later kwamen ze elkaar weer tegen op een feestje waar ze beide optraden. Helena stapte bij Ali B in de auto om hem een nummer te laten horen dat ze had geschreven. Volgens de aanklacht reed Ali B met haar naar een afgelegen bospad bij Amsterdam of Amstelveen, waar Helena volgens haar verklaring seksuele handelingen moest verrichten bij hem.
Ali B reageerde hierop door te zeggen dat hij de situatie 'niet met elkaar kan rijmen': "Ik probeer me af te vragen hoe iemand het zo anders heeft kunnen beleven dan ik."

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Op het moment van de vermeende aanranding was de vrouw van Ali B hoogzwanger. "Ik denk dat ik me toen heb afgevraagd: 'moeten we dit wel doen?'" gaf hij toe. Op de vraag waarom hij dan toch met Helena naar de afgelegen plek reed, antwoordde Ali B: "Ik heb al gezegd dat vreemdgaan goed voelt, maar fout is."
Ali B verklaarde verder: "Dat dilemma heeft iedere man. Dat is een eeuwenoud dilemma. Ik snap niet dat u dat niet begrijpt," zei hij tegen de vrouwelijke officier van justitie. Volgens de rapper stuurde Helena hem na de vermeende aanranding nog 'allerlei aardige appjes'. Helena verklaarde echter dat ze pas jaren later over het incident durfde te spreken, omdat ze hoopte het te kunnen vergeten.
Jill Helena erkent de affaire, die volgens haar enkele maanden heeft geduurd. Volgens Ali hield de affaire jaren aan. Daarnaast is Ali B van mening dat de BOOS-uitzending over The Voiceimpact heeft gehad op Helena. "Als die BOOS-aflevering niet was geweest, denk ik dat we nog steeds aan het DM'en waren," aldus Ali.
Hij is ook van mening dat niemand hem gelooft, omdat hij bekend is en dat Jill Helena getriggerd is door BOOS om zich aan te melden als slachtoffer. Het vermeende slachtoffer zelfs claimt daarentegen dat ze lang gewacht heeft met haar aangifte, omdat zij juist bang was dat niemand haar zou geloven.
Ali blijft volhouden dat alles wat hij en Helena gedaan hebben met wederzijds goedkeuren is geweest: "We hebben memorabelere intimiteiten gehad met wederzijdse instemming. Als zij zich onveilig had gevoeld, dan weet ik zeker dat ik dat had ervaren," aldus de artiest. Hij vindt het bovendien vreemd dat ze contact bleef zoeken na het vermeende incident.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 03 om 131610

IShowSpeed noemt Amsterdam het gekste ‘land’ waar hij ooit is geweest, wil tijdens volgend bezoek liever naar Rotterdam

NEWS jul 03, 14:22
grghsaib0amr1ab

Roemeen wil met verslaggever van Vandaag Inside op de vuist na winst Oranje

NEWS jul 03, 12:51
wu tang clan nike dunks

Wu-Tang Clan en Nike brengen dit jaar hun iconische dunk terug

STYLE jul 03, 11:53
fc8010d0 3882 11ef bbe0 29f79e992dddjpg

Nederlandse spermadonor vindt Netflix docu The Man With 1000 Kids over hem ‘misleidend’ en ziet zichzelf juist als held

NEWS jul 03, 13:38