Boze Engeland fans gaan viral nadat ze voor wereldgoal Bellingham en ontknoping, vroegtijdig het stadion verlaten

jun 30 , 21:57 NEWS
engeland fans
Het zag er vandaag voor Engeland uitzichtloos uit. In de eerste helft kwamen de Engelsen op achterstand door een mooie aanval van Slowakije, maar in de tweede helft was er geen spoor te bekennen van hoop voor de ploeg van Southgate. Een groepje fans besloot daarom vroegtijdig te vertrekken.
De beslissing om vroegtijdig te vertrekken komt deze fans wel heel duur te staan. Het is namelijk Jude Bellingham die in de allerlaatste minuut van de blessuretijd een wereldgoal maakt. De Real Madrid vedette maakte namelijk de goal met een omhaal.
In de verlenging weet Engeland de kracht bij elkaar te rapen en met hernieuwde energie de winnende te maken. Harry Kane stond op de juiste plek en scoort de 2-1 met zijn hoofd.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Dit allemaal gebeurde nadat de boze Engeland fans het stadion al hadden verlaten. Tegen een camera man voor het stadion hadden ze dan ook geen goed woord over voor Engeland en hun bondscoach Gareth Southgate. “Shit, shit,” zegt een fan boos. “[Gareth] Southgate is gone isn’t he? He’s gone on his holiday and the players will pick up [the pieces] in two years.”
Alhoewel de fans ook lieten weten dat ze op tijd vertrokken om de drukte te vermijden zullen ze hoe dan ook geschrokken zijn dat ze de gehele ontknoping van de wedstrijd hebben gemist. Al helemaal als jel naar Duitsland bent afgereisd en een schaars duur kaartje hebt weten te bemachtigen. Bekijk de beelden hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 03 om 131610

IShowSpeed noemt Amsterdam het gekste ‘land’ waar hij ooit is geweest, wil tijdens volgend bezoek liever naar Rotterdam

NEWS jul 03, 14:22
grghsaib0amr1ab

Roemeen wil met verslaggever van Vandaag Inside op de vuist na winst Oranje

NEWS jul 03, 12:51
wu tang clan nike dunks

Wu-Tang Clan en Nike brengen dit jaar hun iconische dunk terug

STYLE jul 03, 11:53
fc8010d0 3882 11ef bbe0 29f79e992dddjpg

Nederlandse spermadonor vindt Netflix docu The Man With 1000 Kids over hem ‘misleidend’ en ziet zichzelf juist als held

NEWS jul 03, 13:38