Drake springt op remix van Snowd4y’s virale track Wah Gwan Delilah en wordt met de grond gelijk gemaakt

jun 04 , 10:28 NEWS
schermafbeelding 2024 05 08 om 233055 663bef2f8d4f5 2
Drake is gisteren wel op een hele onverwachte track gesprongen. Hij heeft namelijk een Toronto-slang versie van 'Hey There Delilah' gedropt, genaamd 'Wah Gwan Delilah.' Fans deelden op sociale media hun verbazing over de cover van Drake en reageerden als gevolg nogal negatief. Veel mensen vragen zich af of de track überhaupt serieus genomen moet worden of dat het juist bedoelt was als grap. Als we kijken naar hoe Drake het nummer heeft gepromoot, lijkt het alsof hij zelf dondersgoed weet dat het niet best is.
Om het nummer een beetje van de grond te laten komen postte Drizzy een screenshot van de cover op zijn Instagram verhaal met de tekst: "Wake up the city😂😮‍💨." Met 'the city' bedoelt de rapper natuurlijk Toronto, waar de artiest van het origineel, 'Snowd4y,' net als hij zelf ook vandaan komt. De emojis die hij bij zijn tekst plaatste verraden eigenlijk de hele insteek van het nummer, namelijk dat het (vermoedelijk) een grap is en totaal niet serieus genomen moet worden. Bovendien is het nummer ook niet uitgebracht op de streaming diensten en is daardoor officieel alleen te beluisteren op Soundcloud.
Het is niet de eerste keer dat Drake recent een nummer heeft uitgebracht die eigenlijk niet serieus genomen kan worden, waardoor veel mensen zich zorgen maken over Drake's huidige vorm. Sinds dat Kendricks 'Not Like Us' uitkwam, als een bom insloeg en Drake de nek omdraaide in de rap battle, is de rapper uit Toronto in een 'Troll-mode' terecht gekomen. Hij liet na de disstracks voor het eerst van zich horen op het album van Sexyy Red. Op de track 'U My Everything' rapt hij over de 'BBL Drizzy' beat om de angel uit Metro zijn diss te halen. Alleen sloeg deze poging niet echt aan onder fans. Veel wijzen op de downfall die Lamar voorspelde in zijn disstracks naar Drake. Er wordt gespeculeerd dat Drake een paar features heeft op het aankomende album van Camilla Cabello, dat 28 juni uitkomt. Hoe dan ook heeft de rapper een hit nodig als hij de Wah Gwan Delilah niet het begin van het einde wil laten zijn.  

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Bekijk de track en een aantal reacties hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 03 om 131610

IShowSpeed noemt Amsterdam het gekste ‘land’ waar hij ooit is geweest, wil tijdens volgend bezoek liever naar Rotterdam

NEWS jul 03, 14:22
schermafbeelding 2024 07 02 om 212827jpg

Onwerkelijke beelden laten zien hoe Portugal fans mishandeld worden door groep stewards

NEWS jul 02, 21:29
grghsaib0amr1ab

Roemeen wil met verslaggever van Vandaag Inside op de vuist na winst Oranje

NEWS jul 03, 12:51
wu tang clan nike dunks

Wu-Tang Clan en Nike brengen dit jaar hun iconische dunk terug

STYLE jul 03, 11:53