Kendrick Lamar verandert tekst van zijn Euphoria diss en eist Tupac’s ring van Drake

jun 20 , 16:10 NEWS
drake kendricklamar 663a450343541
Afgelopen woensdag had Kendrick Lamar zijn grote Juneteenth show, 'The Pop Out'. Tijdens de show maakte Kendrick een opvallende verandering in de tekst van zijn Drake diss, 'Euphoria'.
"Give me 2Pac’s ring back and I might give you a little respect," luidt de nieuwe lyric. De originele was, "Somebody had told me that you got a ring, on God, I’m ready to double the wage/ I’d rather do that than let a Canadian n-gga make ‘Pac turn in his grave."
Kendrick verwijst naar Tupacs ring die Drake een paar jaar op een veiling heeft gekocht. De ring is gemaakt van goud, robijnen en diamanten. In ring staat er een inscriptie, "Pac & Dada 1996". Dit verwijst naar de verloving van de overleden rapper met zijn vriendin Kidada Jones.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Tupac had de gouden ring om tijdens de MTV Video Music Awards in 1996, dagen voordat hij werd doodgeschoten in Las Vegas.
Vorig jaar was die sieraad tijdens een veiling verkocht voor $1 miljoen. Eerst werd de identiteit van die winnende bieder geheim gehouden. Echter, onthulde Drake later zelf dat hij de koper was. Hij poste vervolgens een close-up van de Pacs rings op zijn Instagram Stories. 
Kendrick heeft het tijdens zijn show duidelijk gemaakt dat hij de ring terug wilt voor de West Coast. Daarnaast trad Kendrick 'Not Like Us' maar liefst zes keer op. Hij haalde hiervoor Dr. Dre op het podium om het nummer te introduceren. "Y’all ain’t gonna let anyone disrespect the West Coast or mock our legends," wordt er gezegd, refererend naar Drake's 'Taylor Made Freestyle'.
Ondanks Kendricks eis voor de ring terug, is Drake altijd al een grote fan geweest van de hiphop legende. Recent heeft Drizzy ook een aantal custom chains laten maken, opgedragen aan de 'All Eyez On Me' overleden rapper. 

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 30 om 192847

Kaarten voor Travis Scott in de Gelredome worden nu massaal gratis weggegeven om de zaal te vullen

NEWS jun 30, 19:30
schermafbeelding 2024 06 30 om 230758

Jude Bellingham geeft verklaring na kritiek op provocerende beweging richting reserve bank van Slowakije

NEWS jul 30, 23:18
engeland fans

Boze Engeland fans gaan viral nadat ze voor wereldgoal Bellingham en ontknoping, vroegtijdig het stadion verlaten

NEWS jun 30, 21:57
schermafbeelding 2024 07 01 om 115955

Rick Ross aangevallen in Canada nadat hij Drake diss Not Like Us draait tijdens show

NEWS jul 01, 11:41