Mbappé verschijnt eerder dan verwacht terug op het trainingsveld, laat masker achterwege en laat zien hoe zijn neus eruitziet

jun 19 , 19:45 NEWS
mbappe nose
Kylian Mbappe kreeg maandag tijdens de wedstrijd van Frankrijk tegen Oostenrijk een behoorlijke tegenslag te verduren. De superster botste ongelukkig tegen de schouder op van de Oostenrijker Kevin Danso en brak hierbij zijn neus. Vandaag kunnen we echter melden dat Mbappé gewoon weer op het voetbalveld te vinden is.
Al enkele uren nadat Mbappé zijn neus brak kon de spits er alweer om lachen. Op ludieke wijze vroeg hij op Twitter/X of fans misschien ideeën hadden voor een masker. Alhoewel de ideeën en memes binnenstroomden was hij vandaag nog niet met een masker te zien. Wel is te zien hoe zijn neus er nu aan toe is en dat hij het met enkele bandages vooruit kan.
Het Franse team trainde vandaag in eerste instantie zonder Mbappé. Een kwartier voor het einde kwam hij toch even meedoen. Voor de training van vandaag trainde Mbappé nog wel individueel met een fysieke trainer. Het is nog afwachten of hij vrijdag als Frankrijk tegen Nederland speelt mee doet.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De bondscoach Deschamps liet eerder weten dat Mbappé een operatie moet ondergaan voor het herstel van zijn neus. "Maar dat hoeft nu niet meteen”, liet de bondscoach er ook gelijk bij weten.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 03 om 131610

IShowSpeed noemt Amsterdam het gekste ‘land’ waar hij ooit is geweest, wil tijdens volgend bezoek liever naar Rotterdam

NEWS jul 03, 14:22
grghsaib0amr1ab

Roemeen wil met verslaggever van Vandaag Inside op de vuist na winst Oranje

NEWS jul 03, 12:51
wu tang clan nike dunks

Wu-Tang Clan en Nike brengen dit jaar hun iconische dunk terug

STYLE jul 03, 11:53
fc8010d0 3882 11ef bbe0 29f79e992dddjpg

Nederlandse spermadonor vindt Netflix docu The Man With 1000 Kids over hem ‘misleidend’ en ziet zichzelf juist als held

NEWS jul 03, 13:38