Memphis Depay bij AC Milan genoemd als back-up voor transfertarget Joshua Zirkzee

jun 20 , 13:04 NEWS
foto 20 06 2024 om 1224
Memphis Depay zit momenteel zonder club en is in beeld gekomen bij AC Milan. Dat melden journalist Gianluca Di Marzio en de Italiaanse tak van GOAL. De spits van Atlético Madrid wordt bij de club uit Milaan gezien als alternatief voor Joshua Zirkzee, mocht de club het Nederlandse talent niet binnen weten te slepen.
Het contract van Memphis loopt per 1 juli af en is als transfervrije speler een interessante speler voor veel clubs. Zo ook voor AC Milaan. De Milanezen moeten het gat dat de vertrekkende spits Olivier Giroud achterlaat invullen met een nieuwe aankoop. Zo is Joshua Zirkzee op de radar verschenen, die bij Bolonga een enorme indruk heeft achtergelaten en zich goed in de kijker heeft weten te spelen. Zirkzee mag zich dit seizoen topscoorder van de Italiaanse club noemen en heeft met zijn elf goals een groot aandeel gehad in het bereiken van de vijfde plaats, wat het eerste Champions League-ticket in de geschiedenis van de club opleverde.
Of Zirkzee daadwerkelijk binnen kan worden gehaald is nog lang niet zeker. De Milanezen grootmacht moet rekening houden met hun salarisbudget en kunnen een spits van 40 miljoen wellicht niet permitteren. GOAL meldt dat de club daarom transfervrije Memphis Depay in het achterhoofd houdt en hij daardoor fungeert als tweede keus.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

AC Milan is niet de enige die graag de handtekening van 23-jarige Zirkzee wil hebben. Meerdere topclubs zoals Manchester United zouden volgens David Ornstein van The Athletic grote interesse hebben in de spits. Al met al kunnen zowel Zirkzee als Memphis Depay op het EK laten zien aan de topclubs wat ze in huis hebben. Al moet de uit nood opgeroepen Zirkzee het op dit moment wel doen met een plek op de bank.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 26 om 210902

Belgische fans fluiten selectie Rode Duivels massaal uit na ondermaatse wedstrijd, Kevin de Bruyne grijpt in

NEWS jun 26, 21:09
schermafbeelding 2024 06 27 om 161740

Dit is de reden waarom er nooit een Grand Theft Auto film is gemaakt

NEWS jun 27, 16:31
schermafbeelding 2024 06 27 om 125751

Filling Pieces en KLABU lanceren speciale collectie voor Keti Koti met indrukwekkende video

STYLE jun 27, 12:21