Rick Ross aangevallen in Canada nadat hij Drake diss Not Like Us draait tijdens show

jul 01 , 11:41 NEWS
schermafbeelding 2024 07 01 om 115955
Rick Ross had gisteravond een show op het Ignite Music Festival in Vancouver in Canada en alles verliep soepel, totdat hij een beslissing maakte die hem duur kwam te staan.
Na zijn eigen optreden draaide zijn DJ de Drake diss Not Like Us van Kendrick Lamar. Op beelden is te zien dat hij en zijn crew op dat moment aangesproken wordt en er is te horen dat iemand zegt "Turn that sh*t off."
Vervolgens is te zien dat RIck Ross een klap krijgt waarna de situatie uit de hand loopt. De crew van Rozay is in de minderheid en een groep richt zich dan ook met een aantal mensen op een van de beveiligers van Rick Ross die geen schijn van kans maakt en in elkaar geslagen wordt.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De Drake fans blijven de crew van Rick Ross achtervolgen en aanvallen en uiteindelijk is te zien dat in ieder geval een van zijn mensen knock out op de grond belandt. Het is op dit moment niet bekend hoe het met Rick Ross zelf is. Opvallend is dat Drake de beelden op Instagram geliked heeft.
Rozay mengde zich al snel in de beef tussen Kendrick Lamar en Drake. Hij nam de disstrack Champagne Moments op en bleef hem uitdagen op Instagram. Drizzy gaf hem echter niet de aandacht die hij zocht.
Check de beelden hieronder.

new angle shows full incident, starting off with Rick Ross getting punched in the face in Canada by someone in the crowd you can hear someone say as Not Like Us is playing "turn that sh*t off, wanna bang out?" DJ Sam Sneak got into a fight as well the Drake & Ross beef…

SOUND
SOUND
@itsavibe

Drake supporters in Canada got into a fight with Rick Ross and his crew for supposedly playing "Not Like Us" by Kendrick at the end of his concert Drake liked the post about the incident Rick Ross was booked to perform at the Ignite Music Festival in Vancouver BC - footage…

5.7K
Reply

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 03 om 131610

IShowSpeed noemt Amsterdam het gekste ‘land’ waar hij ooit is geweest, wil tijdens volgend bezoek liever naar Rotterdam

NEWS jul 03, 14:22
grghsaib0amr1ab

Roemeen wil met verslaggever van Vandaag Inside op de vuist na winst Oranje

NEWS jul 03, 12:51
wu tang clan nike dunks

Wu-Tang Clan en Nike brengen dit jaar hun iconische dunk terug

STYLE jul 03, 11:53
fc8010d0 3882 11ef bbe0 29f79e992dddjpg

Nederlandse spermadonor vindt Netflix docu The Man With 1000 Kids over hem ‘misleidend’ en ziet zichzelf juist als held

NEWS jul 03, 13:38