Rico Verhoeven veilt speciale bokshandschoenen om geld op te halen voor doodzieke oud wereldkampioen Nordin El Otmani

mei 24 , 10:11 NEWS
shutterstock 2197777103 663811df19a27
Rico Verhoeven gaat zijn bokshandschoenen, waarmee hij getraind heeft voor de Grand Prix, weggeven. Dat maakt hij in een Instagram video bekend. Verhoeven geeft zijn speciale handschoenen niet zomaar weg. Met een speciale inzamelingsactie wordt er geld opgehaald voor voormalig kickbox kampioen en coach Nordin El Otmani.
Verhoeven wilt geld inzamelen voor een speciale behandeling die El Otmani moet ondergaan. De voormalig wereldkampioen kampt namelijk met een vierdegraats hersentumor, waar hij een spoedig aan geholpen moet worden in Amerika. "To help, I’m auctioning these unique and special boxing gloves," schrijft Verhoeven onder de aankondiging. Both gloves are signed (one by me and the other by Nordin)." De persoon of organisatie die het hoogste bedrag doneert aan de inzamelingsactie, ontvangt het one-of-a-kind paar bokshandschoenen. Verhoeven legt uit dat deze trainingshandschoenen van enorme waarde zijn voor hem en hij de daarom eigenlijk nooit weggeeft. Ze staan volgens hem voor het harde werken richting de wedstrijd en hij vindt het daarom extra bijzonder om El Otmani met deze veiling te kunnen steunen. 
Rico Verhoeven vertelt in de video hoe belangrijk El Otmani is (geweest) voor de kickboks sport. "Ik voel me zo connected met de visie van Nordin op de sport," vertelt Verhoeven lovend over El Otmani. "De basis en het fundament is heel belangrijk en daarom zie je dat hij zoveel talentvolle jongeren de kickboks sport inbrengt. Het is zo mooi wat hij doet met zijn gym en wat hij überhaupt brengt in de community."

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De veiling is vandaag van start gegaan en zal duren tot 9 juni. Op het moment van schrijven zijn er al bijna achtduizend donaties gedaan, wat neerkomt op een bedrag van ongeveer 191.000 euro. Het uiteindelijke doel van de inzamelingsactie is 750.000 euro.
Bekijk het bericht van Rico Verhoeven hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 04 om 090302

Joost Klein deelt sms van Eurovisie Songfestivalorganisatie met vraag om deelname in 2025

NEWS jul 04, 9:03
shutterstock 2294575689

Al 10.000 mensen hebben zich gevoegd bij de massaclaim tegen gokwebsites Unibet, Pokerstars en Bwin

NEWS jul 04, 14:59
shutterstock 2479242801

16-jarige Lamine Yamal weet met wie hij op de vleugels wil spelen en vraagt Barcelona om de portemonnee te trekken

NEWS jul 04, 13:27
ishowspees norway

Bezoek iShowSpeed aan Noorwegen loopt volledig uit hand, Youtuber aan haar getrokken tijdens stream

NEWS jul 04, 8:37